حتما همه شما شنیدهاید که پیشگیری بهتر از درمان است و همه به این جمله ایمان داریم. برای همین قرار است در این محتوا شما را با میوه و سبزیجات برای پیشگیری از سرطان آشنا کنم تا با تغذیه درست تا آنجا که دست خودمان است از بدن خود مراقبت کنیم. دکتر میشل کاستلمن در شماره ژوئن 2001 نشریه Family circle مقالهای با نام ( تقویت سیستم ایمنی)دارد که در آن مینویسد: انواع میوه و سبزیجات تازه و . غذاهای گیاهی هستند، که دارای سلو بالا و سرشار از آنتیاکسیدانها از جمله ویتامین A و C و E و ماده معدنی سلنیوم بوده و این آنتیاکسیدانها، خطری را که رادیکالهای آزاد ایجاد میکنند کاهش میدهند و کار سیستم ایمنی را آسانتر و به پیشگیری از بیماریهای قلبی، سرطان و سکته کمک میکنند.
مزیت انواع سبزیجات تازه و میوه به طرز شگفتآوری توسط دکتر گلادیس بلوک، در دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه برکلی کالیفرنیا نشان داده شده است، وی 156 تحقیق را که ارتباط میان رژیم غذایی با احتمال ابتلا به انواع سرطان را نشان میداد بررسی کرد و دریافت در هر تحقیقی که مصرف میوه و سبزیجات افزایش یافته است خطر سرطان کاهش پیدا کرده و توصیه می دهد" این قانع کننده ترین دلیلی است که علم واگیرشناسی میتواند ارائه کند. سبزیها و میوهها مواد خاصی دارند که برای مقابله با سرطان و بیماریهای قلبی و حوادث مغزی عروقی، به سیستم ایمنی کمک میکند.
همچنین 78%از202 تحقیقی که درباره ی ارتباط میان سرطان و میوه و سبزیجات انجام شده نشان میدهد که میوهها و سبزیجات از سرطان پیشگیری می کنند. حتی نشریه (کالیفرنیا پرون بورد) رسماً اعلام میدارد که موسسه ملی سرطان اعلام کرده است که هرکس باید روزانه 20 تا 30 گرم سلو مصرف کند تا از خطر بیماریهای سرطانی و قلبی در امان بماند. این مقدار سلو معادل حدود 5 وعده یا بیشتر سبزی و میوه در روز است! این اثر شگفتانگیز که در سبزیجات به اثبات رسیده است از عوامل مختلفی نشات می گیرد در واقع می توان گفت ترکیبات و خواص متنوعی در این گیاهان وجود دارد که منجر به چنین نتیجه ی درخشانی می شود. به عنوان مثال یکی از این مواد ضدسرطان آشنا، ویتامین ث است. ویتامین ث که به میزان فراوانی در سبزیجات تازه موجود است آنتیاکسیدانی قوی است که با تقویت قدرت دفاعی سیستم ایمنی انسان، میتواند خطر ابتلا به سرطان را به نحو چشمگیری کاهش دهد. دکتر گری زالوکا رئیس بخش ویژه مرکز بیمارستانی واشنگتن که تحقیقات دامنه داری در این زمینه انجام داده است می گوید: ویتامین ث موجود در سبزیجات و میوهها به مثابه یک آنتیاکسیدان قوی عمل میکند و در برابر صدماتی که به سرطان یا امراض قلبی منجر می شود از بدن محافظت میکند.
انواع سرطان
انواع توت، سبزیجاتی که برگ سبز تیره دارند، سیر، انگور، آب انگور ،چای سبز، گوجه فرنگی
انواع حبوبات (شامل لوبیا، نخود فرنگی، عدس)
سیب، زغال اخته، کلم بروکلی، گیلاس، قهوه
سویا، گردو، غلات، کدو حلوایی، هویج، فلفل تند،
مرکبات، قارچ، آجیل ، پیاز، انار، اسفناج، سیب زمینی، هندوانه و خربزه، گریپ فروت و کدو
ادامه مطلب
درباره این سایت